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Hours of Service : 12pm to 1.30pm and 7pm to 9.30pm
Weekly closing of the restaurant: Monday midday, Saturday midday and Sunday evening.

Our carte and menus change depending on the market and the fish market.

Our products come from livestock and agriculture reasoned or bio.
Breads, desserts and ice cream "home made." Origin of our meat : France and CE

Any change in the menus at extra costs.
Photos are not necessarily representative of the current menu.

Inspiration Gourmande

5 Courses, Cheese, Dessert. Wines not included


Amuse Bouches Gourmands

 Langoustines crues en Carpaccio, crème acidulée aux perles de Yuzu

Dos de Turbot sauvage français poché, artichauts et Poelés de Cèpes de nos forets, Sauce Hollandaise 
 
Anguille fumée à la Sciure de Hêtre, Melba de Buwespaetzle, Sauce au Vin rouge
 
3 Huitres Spéciales Chaudes « Maison Gillardeau », Sabayon au Cresson, Caviar Daurenki
 
Volaille Fermière :
Suprême rôti, La cuisse en mijote a la façon d’un coq au vin
Copeaux de Truffe d’Automne, Galette de Maïs
 
Plateau de Fromages
 
Feuille à Feuille au Chocolat Guanaja
Grand Cru Ganache Parfumée à la Framboise et son sorbet

Mignardises

 

128.00 €

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Saveurs de Saison

4 Courses, Cheese, Dessert. Wines not included


Amuse Bouches Gourmands

Figolu de Foie Gras de Canard Landais Mi-Cuit

Noix de St Jacques de Dieppe rôties, Brunoise de Primeurs de J. Lejeune, Ecume au Fumet de Coquillages

Parmentier de Courges du Potager, Carpaccio et poêlée de Cèpes de nos forêts Mosellanes

Epigramme d'Agneau Bio du Bliesgau, Pommes facon Baekehoffe 

Plateau de Fromages

Tarte façon Tatin, Crème Glacée Caramel Beurre Salé

Mignardises


 

88.00 €

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Invitation à la découverte

ONLY AVAILABLE MIDDAY
FROM TUESDAY TO FRIDAY

EXCEPT PUBLIC HOLIDAY AND EVE OF PUBLIC HOLIDAY

Wines are not included


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Two courses and dessert for 45 Euros.

Two courses, cheese and dessert for 58 Euros.


 

starting price 45.00 €

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