back

Hours of Service : 12pm to 1.30pm and 7pm to 9.30pm
Weekly closing of the restaurant: Monday all day and Sunday evening.

Our carte and menus change depending on the market and the fish market.

Our products come from livestock and agriculture reasoned or bio.
Breads, desserts and ice cream "home made." Origin of our meat : France and CE

Any change in the menus at extra costs.
Photos are not necessarily representative of the current menu.

Saveurs de Saison

Amuse Bouche Gourmands

 ****

Carpaccio de langoustines, crème de caviar

**** 

Oeuf poché, Mousserons de Printemps, Mouillette à la Truffe d'Eté 

****

Filet de Maigre rôti, Confit de Poivrons à l'huile de Sureau

****

Poulette de Racan, Petits Pois, Galette de Maïs, Petit Jus 

 ****

Plateau de Fromages d'ici et d'ailleurs frais et affinés

 ****

Clafoutis à la Cerise et Griottes en texture, Amaretto et Gelée aux bourgeons d'Epicéa

 ****

Mignardises

88.00 €

Book a table